FLUKE-1732/EUS – Net-Analysinstrument

41 899,00kr ink moms

Fluke 1730 energilogger är speciellt utformad för energimedvetna kunder som du. Den kan användas för att enkelt identifiera platser där energi slösas bort. Registrering av energiförbrukning i din byggnad hjälper till att identifiera möjligheter till energibesparingar och ger lättförståeliga data som kan användas som grund för åtgärder.

Med 1730 kan du:

Känna igen när och var energi används i din byggnad, från matning av matningsledningar till enskilda kretsar.
Använd mjukvarupaketet för energianalys för att jämföra flera datapunkter under en viss tidsperiod och därmed få en fullständig bild av energiförbrukningen.
Registrera snabbt speciella poäng för energiförluster och därmed minska dina energikostnader lättare än någonsin.
Fluke 1730 är det bästa valet om du letar efter en lämplig energilogger för att genomföra energisyn och genomföra belastningsprofilmätningar.

Skapa energisyn med helt nya möjligheter

Om du vill ha ett helt nytt sätt att skapa energisyn, använd 1730 energiloggaren och den visuella IR-termometern VT02 eller den infraröda kameran Ti125 för att se möjligheter till energibesparingar, både när det gäller el och värme bestämma. Med kombinationen av Energy Logger 1730 och infraröd kamera eller visuell IR-termometer kan du identifiera potentiell slösad energi och sedan kvantifiera den med Energy Logger 1730. Det perfekta verktyget för att identifiera energiförbrukningen för utrustning som belysning och luftkonditionering, liksom andra stora laster som kan stängas av när den inte används.

Artikelnummer 18-055 Kategorier ,

Speciella funktioner & detaljer

 

  • Strömförsörjning
  • Spänningsmätningsledning
  • Svart säkerhetsklämma
  • Tredelad uppsättning Thin-Flexi-strömmätningstips 30,5 cm, i1730-flex1500 / 3PK
  • Färgkodade trådklämmor
  • Strömkabel
  • Mätlinje med stapelbara pluggar 10 cm
  • Mätlinje med stapelbara pluggar 2 m
  • Likströmskabel
  • USB Kabel A Mini-USB
  • Verktygsväska / fodral
  • Klistermärke för ingångskontakt
  • Dokumentations och informations paket (snabbreferenskort, säkerhetsinformation, batteripaketets säkerhetsinformation, iFlex-sond, säkerhetsinformation, säkerhetsinformation för aktuell klämma i40s-EL, 4 GB USB-flashminne (inklusive användarhandbok) )

Detaljerad information

Mätfunktioner: spänning, ström, effekt, effektfaktor och tillhörande värden stöder optimering och implementering av dina strategier för energibesparing.
Ljus färgpekskärm: Utför praktiska analyser och datakontroller i fält tack vare den fullständiga grafiska displayen.
Omfattande loggning: Mer än 20 separata loggningssessioner kan lagras i instrumentet. Alla mätvärden registreras automatiskt och kan kontrolleras under loggning och innan nedladdning för snabb analys.
Optimerat användargränssnitt: Fånga alltid rätt data tack vare snabbare, guidad grafisk installation och mindre osäkerhet om anslutningar på grund av intelligenta verifieringsfunktioner.
Komplett installation i fältet via kontrollpanelen: Du behöver inte gå tillbaka till jobbet för nedladdningar och enhetsinställningar eller ta en dator till mätplatsen.
Omfattande funktionalitet: Strömförsörjning av instrumentet direkt via den uppmätta kretsen, så att inget uttag är nödvändigt och instrumentet säkert kan anslutas i ett kontrollskåp.
Två USB-portar: en för PC-anslutning och en annan för snabb, enkel nedladdning till vanliga USB-minnen eller andra USB-enheter.
Kompakt format: passar i trånga utrymmen och kontrollskåp.
Uppfyller de högsta säkerhetsspecifikationerna: Säkerhetsspecifikation i enlighet med mätkategorier CAT IV 600 V / CAT III 1000 V för matningsledningar, samlingsskenor och ledningar till underdistributörer.
Optimerade mätutrustning: plana mätkablar för spänningar och smala, flexibla strömtångar säkerställer enkel installation även i trånga utrymmen.
Driftstid med batteri: fyra timmars driftstid (reservtid) per laddning av litiumjonbatteriet.
Säkerhet: Vi skyddar dina investeringar från stöld med ett oförstörbart Kensington-lås.
Programvara för energianalys: Ladda ner och analysera en ögonblicksbild av din energibesparingspotential med automatisk rapportering.

Relaterade dokument

Relaterade dokument som tillhör denna produkt

Rulla till toppen
Scroll to Top