Flir E8xt WiFI Värmekamera -20 bis 550°C 320x 240 Pixel 9Hz MSX®, WiFi

39 589,00kr ink moms

FLIR E8-XT är det perfekta verktyget för att diagnostisera elektriska, mekaniska och byggproblem tack vare 76 800 (320 x 240) pixel infraröd detektor och expanderad, -20 ° C till 550 ° C (-4 ° F till 1022 ° F ) temperaturvariation. FLIR MSX®-bildförbättring ger enastående detaljer om värmeavbildning, medan det inbyggda Wi-Fi gör att användare snabbt kan ansluta till FLIR Tools® Mobile-appen för att dela bilder och skicka rapporter enkelt från vilken plats som helst.

Artikelnummer 32-091 Kategorier ,

Speciella funktioner & detaljer

 

  • Flir E8xt
  • Transportväska
  • (1)  LiIon-batteri
  • USB-kabel
  • laddare med strömkontakt för EU, GB och Australien
  • korta bruksanvisningar

Detaljerad information

FLIR Ex-kameran är en prisvärd ersättning för en IR-punktpyrometer. Kameran mäter inte bara temperaturen på en enda punkt utan varje pixel i bilden. Den nya, kombinerade och unika MSX®-bildlagringen med infraröd och digital bild gör kameran unik.
Kameran är självförklarande och väldigt lätt att använda. Detta gör den särskilt lämplig för nybörjare inom termisk bildteknik. Kameran är intuitiv att använda och levereras med omfattande instruktioner.

Den är helt automatisk och skapar JPEG-värmebilder på kort tid genom att helt enkelt sikta på och spela in alla nödvändiga temperaturdata som kan lagras, skickas och analyseras internt eller externt.
Den fasta, fokusfria linsen gör FLIR Ex-serien kompakt och extremt lätt att använda, kameran väger bara 575 g så att du enkelt kan bära den i en bältesväska.
En integrerad digitalkamera gör inspelning och inspektion snabbare och enklare.
Programvara för rapportering och analys ingår
Programvaran FLIR Tools är tillgänglig för nedladdning för alla i-Series-användare.
Kameran mäter temperaturer på upp till + 550 ° C och upptäcker temperaturskillnader som inte överstiger 0,06 ° C (FLIR E6 / FLIR E8).
Mätpunkt, rektangulär yta med max./min. Temperaturer, isotermer över / under (beroende på modell).
Lägger den digitala bilden med den infraröda bilden, vilket gör det lättare att lokalisera och markera kritiska områden.
Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX®)
Den nya MSX®-funktionen genererar en termisk bild som visar ännu fler detaljer än tidigare.
Kombinerad lagring av MSX®, termisk, digital och bild-i-bild.
Funktionerna beror på kameramodellen.

Relaterade dokument

Relaterade dokument som tillhör denna produkt

Rulla till toppen
Scroll to Top